Utleie

I menyen til venstre finner du informasjon om de ulike arealer tilgjengelig for utleie

ÅSLY SKOLE - RISSA (Ferdigstilt høsten 2016)

I «hjertet» av bygget ligger kulturdelen, som består av Bojersalen, musikkrom / dansesal, studio, 4 stk øvingsrom, bibliotek, vrimleareal, kantine og auditorium.

KulturCompagniet har ansvaret for å forvalte, tilrettelegge og koordinere aktiviteten i denne delen av skolen i tett samarbeid med skole, kulturskole, det profesjonelle og frivillige kulturlivet, samt lokalt næringsliv.

Trykk HER for bookingforespørsler på disse arealene, og huk av i skjema for ønsket rom og behov. Send inn, så tar vi kontakt så fort det lar seg gjøre.

SMIA - LEKSVIK (Ferdigstilt høsten 2019)

Smia er et flunkende nytt flerbrukshus bestående av kultursal, møterom, øvingsrom, kjøkken / kantine, idrettshall, basseng, fysioterapi og alt som hører med. Foreløpig foregår scenetekniske installasjoner i kultursalen, men den forventes å være 100% ferdigstilt ila uke 51 i 2019.  

Kultursalen "Smia" kan bookes gjennom KulturCompagniet, og det samme gjelder klubbrommet (møterom), kantine og øvingsrom.

 

Trykk HER for bookingforespørsler på disse arealene, og huk av i skjema for ønsket rom og behov. Send inn, så tar vi kontakt så fort det lar seg gjøre.

 

 

_
_
_