Tjenester

KulturCompagniet (Kulco) bistår gjerne med arrangementstekniske tjenester etter ønsker og behov. Dette gjelder i all hovedsak i Bojersalen og Smia, men også i forbindelse med eksterne arrangement og tilstelninger.

Bookingtjenester: Kulco stiller gjerne kompetanse til rådighet, og kan være behjelpelig med totalleveranse av en ønsket booking (for eksempel en artist) fra ende til annen. Hvis begrep som backline, get-in, TBA, teknisk rider, hospitality rider, buy out, force majeure- og backstage låter gresk, så kan vi hjelpe deg. Dette kan være aktuelt for næringsliv, kommune og markeringer av ymse slag.

Billettsalg / billetthåndtering: Kulco kan forestå billettsalg til lokale arrangement, både på nett og i fysisk utsalgssted, samt promotering av arrangementet.

Catering: Kulco kan være behjelpelig med å formidle kortreist catering med fokus på lokale råvarer, produsenter- og aktører etter dine ønsker og behov.

Driver du med kulturbasert næring i Rissa kommune? Kulco ønsker å være med å synligjøre lokale aktører innenfor dette feltet. I første omgang jobber vi med å kartlegge aktører, for så å kunne bidra med fremming av disse. Ta gjerne kontakt dersom du faller inn under dette feltet, og gi deg til kjenne.