Relaterte tjenester

KulturCompagniet bistår gjerne med arrangementstekniske tjenester og prosjektering etter ønsker og behov. Dette gjelder naturligvis i kulturdelene ved Åsly skole og i Smia, men også i forbindelse med eksterne arrangement og tilstelninger. Vi formidler også cateringtjenester med fokus på lokal mat og drikke.

Bookingtjenester: KulCo stiller gjerne kompetanse til rådighet, og kan være behjelpelig med totalleveranse av en ønsket booking (for eksempel en artist) fra ende til annen. Hvis begrep som backline, get-in, TBA, teknisk rider, hospitality rider, buy out, force majeure- og backstage låter gresk, så kan vi hjelpe deg. Dette kan være aktuelt for næringsliv, kommune og markeringer av ymse slag.

Prosjektering: KulCo kan levere tjenester relatert til gjennomføring av prosjekter innenfor kunst og kultur. Dette gjelder også nybygg - eller rehabilitering av eksisterende kulturarealer. Vi kan stå for leveranse av grensesnittnotat og egen entreprise for SLLB - teknikk (scene, lys, lyd og bilde), som ivaretar norsk bransjestandard.

Billettsalg / billetthåndtering: KulCo kan forestå billettsalg til lokale arrangement, både på nett og i fysiske utsalgssteder, samt promotering av arrangementet som en del av leveransen. Mobilt billettsystem kan inngå i leveransen, dersom arrangør ønsker å stå for billetthåndtering ved innslipp til arrangement selv. KulCo godtar ikke cash som betalingsmiddel, kun kort og gavekort.

Markedsføring / presseansvar: KulCo kan levere alt fra utforming av markeds- og medieplan til pressehåndtering i forbindelse med større arrangement. Oppdragets art - og størrelse utformes i samråd med arrangør, med utgangspunkt i tilgjengelig budsjett og behov.

Catering: KulCo kan være behjelpelig med å formidle kortseist catering med fokus på lokale råvarer, produsenter- og aktører etter dine ønsker og behov.

For bookingforespørsler og spørsmål rundt våre tjenester; trykk her og fyll ut skjema, så tar vi kontakt fortløpende.

Driver du med kulturbasert næring i Rissa kommune? KulCo ønsker å være med å synligjøre lokale aktører innenfor dette feltet. I første omgang jobber vi med å kartlegge aktører, for så å kunne bidra med fremming av disse. Ta gjerne kontakt dersom du faller inn under dette feltet, og gi deg til kjenne. Det kan du enkelt gjøre her.