Relaterte tjenester

KulturCompagniet (kulco) bistår gjerne med arrangementstekniske tjenester etter ønsker og behov. Dette gjelder naturligvis i kulturdelen ved Åsly skole, men også i forbindelse med eksterne arrangement og tilstelninger. Vi formidler også cateringtjenester med fokus på lokal mat & drikke.

Bookingtjenester: KulCo stiller gjerne kompetanse til rådighet, og kan være behjelpelig med totalleveranse av en ønsket booking (for eksempel en artist) fra ende til annen. Hvis begrep som backline, get-in, TBA, teknisk rider, hospitality rider, buy out, force majeure- og backstage låter gresk, så kan vi hjelpe deg. Dette kan være aktuelt for næringsliv, kommune og markeringer av ymse slag.

Billettsalg / billetthåndtering: KulCo kan forestå billettsalg til lokale arrangement, både på nett og i fysisk utsalgssted, samt promotering av arrangementet.

Catering: KulCo kan være behjelpelig med å formidle kortseist catering med fokus på lokale råvarer, produsenter- og aktører etter dine ønsker og behov.

For bookingforespørsler og spørsmål rundt våre tjenester, fyll ut skjema HER, så tar vi kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Driver du med kulturbasert næring i Rissa kommune? KulCo ønsker å være med å synligjøre lokale aktører innenfor dette feltet. I første omgang jobber vi med å kartlegge aktører, for så å kunne bidra med fremming av disse. Ta gjerne kontakt dersom du faller inn under dette feltet, og gi deg til kjenne. Det kan du enkelt gjøre HER.

_
_
_