Nyttårskonsert med TrondheimSolistene & Gjermund Larsen

Billetter

Om arrangementet

I en årrekke har TrondheimSolistene gjort nyttårskonserter i regionen, og i 2024 kommer endelig orkesteret til Indre Fosen!

TRONDHEIMSOLISTENE er et dynamisk kvalitetsensemble av musikere tilknyttet Trondheim. Orkesteret ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av TRONDHEIMSOLISTENE som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet. 

På nyttårskonserten inviterer TrondheimSolistene publikum med på en reise gjennom ulike folkemusikktradisjoner. Du vil få oppleve Biber som blander tradisjonelle låter i musikken sin, et stykke av Tchaikovsky som består av to ukrainske folkesanger, og Tveitt med en «folketone» fra middelhavsområdet. 

Med på nyttårskonserten er også den trønderske folkemusikeren Gjermund Larsen, og du vil selvsagt også få høre flere av hans enestående låter. På Nyttårskonsertene ønsker vi velkommen tilbake tidligere kunstnerisk leder i TrondheimSolistene, cellist Øyvind Gimse, som musikalsk leder.

Det vil bli en pause med salg i foaje. Hjertelig velkommen til TrondheimSolistenes første nyttårskonsert i Indre Fosen!

Foto TS: Nikolaj Lund

Mer info om Trondheimssolistene finner du HER.