KulturCompagniet presenterer: Meg og kammeraten min

“Knutsen og Ludvigsen klarte det, og nå er Meg og Kammeraten Min på vei til å gjøre det for en ny generasjon!” (Aftenposten 24.nov).

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors og Erik Johannessen. Martin er en av landets mest respekterte låtskrivere, og Erik har bakgrunn fra bl.a Jaga Jazzist. Sammen har de turnert land og strand med sitt fantastiske barnekonsept. De 3 albumene har alle fått kjempekritikker, og ‘Ostepop’ fra 2015 ble også nominert til Spellemann! Mange sammenlikner dem med Knutsen & Ludvigsen, og denne konserten passer for barnehagebarn, småtrinn i skolen, og også godt for voksne – med sin underfundige og lune humor!

Det er først på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering.

Pressen om «Snydelig», som ble sluppet 10. november:
«Meg og kammeraten min kan få alle som har sans for stor popmusikk til å smelte av beundring. Allerede åpningslåten «Hvilken oppgang bor du i?» viser en popteft som er uimotståelig» – Dagsavisen, Geir Rakvaag

«Det nye albumet «Snydelig» bør bli som en «Pet Sounds» i norsk barnemusikk å regne, en slags barnemusikalsk symfoni, der duoens låter fremføres med et fullbemannet Kringkastingsorkester i ryggen. Arrangementene er intrikate og til tider avanserte, ambisjonsnivået skyhøyt. Gjennomføringsevnen er stor og både meg og kammeraten lander fjellstøtt.» – Periskop, Ando Woltman

«Dette er en plate som tåler å bli hørt mange, mange ganger.» – Fædrelandsvennen, Roy Søbstad

«Alldeles snydelig, høydepunktene står i kø!» – Trønder-Avisa, Per Christian Rolin

facebook.com/megogkammeratenmin

(Foto: Marthe Amanda Vanebo).

Fru neliK vil stå for salg av kaffe, brus og diverse snacks til store og små!

_
_
_