1

KulCo TV: Joakim Okkels (DK)

Huskonsertene og KulCo TV presenterer: Joakim Okkels
   
Det er en glede å kunne ønske velkommen til vår første live-streaming fra Smia! Først ut er den danske folkemusikeren Joakim Okkels, som har bodd i Rissa i nesten 6 år. Joakim spiller i det danske bandet «Mallemuk», og har flere ganger spilt på Huskonsertene i Rissa siden konsertseriens begynnelse i 2015. Han skulle egentlig ha spilt nå i mai på Huskonsertene sin folkemusikkfest i låven på Nøst gård. Heldigvis vil konserten nå realiseres via streaming i stedet! 

Joakim's solokonsert 25. mai blir en blanding av melodier, historiefortelling og sanger. Selv om Joakim er født i Danmark har han lært noe norsk de siste årene, så kanskje blir det et par låter på trøndersk også. Sangene handler om alt fra fisk til mislykket kjærlighet. Joakim er plateaktuell med Mallemuk i Danmark og Norge for tiden, og på konserten kommer han til å spille flere låter fra den kommende platen.

Konserten er åpen for alle og sendes på vår Facebook-side (KulturCompagniet). Konsertstart kl. 20:00. Vipps-nummer vil gå frem på skjermen: 483 83 647 (Ellen Sherry Lindquist v/ Huskonsertene). Inntektene vil gå direkte til artist.

Sett deg godt til rette og senk skuldrene, så vil Joakim stå for kveldens øregodteri!

Mvh
KulturCompagniet / Huskonsertene i Rissa.
_
_
_