1

2. Juledagsfest på Vertshuset Landgangen med: KENT AUNE

KENT gjester oss denne kvelden i romjula.

De artistene som ofte facinerer oss mest, er de som av en eller annen grunn skiller seg ut ved å leve på ytterkantene av en eller annen skala. De er blottet for hemninger, og kjører sitt løp, uansett hva andre måtte mene. For Kent har hele livet vært sånn. Med eller uten publikum. Uten musikken ville Kent ha dødd av en superteit grunn, tidlig. Heldigvis tilbyr musikken en stress-ventil for artister og kunstnere, folk som Kent.

Når du ser eller møter Kent er det vanskelig å tro at han har vært nykter i 20 år, for han har den på-knapp-personligheten, berusa på livet. Alltid minst èi loppe som driver rundt i blodomløpet. men det har han altså, og utifra dette små-lurvete utgangspunktet har Kent fokusert alt sitt mørke, og på ett eller annet vis gjort kull til edelstein, i form av musikk. Og i Kent's tilfelle, har muligens den tidligere dietten av sterkt brennevin og tobakk formet en stemme få forunt.

Mannen har spilt hele sitt liv. 2000 konserter har det blitt. Du spiller ikke 2000 konserter om du ikke går på den scenen og leverer, uansett å måtte skje. Setter du Kent på en scene, tro meg, det vil ikke gå ubemerket hen. han får publikums oppmerksomhet, og beholder den akkurat så lenge han har tenkt.

Vertshuset Landgangen:

Dørene åpner kl. 21:00.
Dørene stenger kl. 02:00.

CC: 300 kr
ID: 20 år

_
_
_