Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen

KulCo presenterer:

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018. Det var et fantastisk år med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet.

I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge.

Vinteren 2020 settes av til Norgesturné med Trond Helge Johnsen.
Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020.

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk. Det vil prioriteres litt mindre scener og steder som vanligvis ikke har fått besøk Henning Kvitnes. Intimt, tett og nære. 

16 års aldersgrense pga bevilling. Ungdom under 16 år må komme i følge med foresatte. Leksvik Idrettslag v/ skiavdelingen vil stå for salg i kantina, og åpner en time før konsertstart. Velkommen til en helaften i Smia!

OBS: Dette arrangementet er flyttet fra fredag 13. mars til fredag 16. oktober grunnet Covid-19. Alle kjøpte billetter er fortsatt gyldige til ny dato, fredag 16. oktober. Ved spørsmål se tilsendt e-post datert 12. mars (gjelder billettkjøpere).

Billetter til Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen

  1. Fre 16. okt kl 20:00 450 kr   Smia Få billetter
Vis hele programmet
_
_
_