Marte Hallem

Billetter

Om arrangementet

Scene Midt AS og KulCo presenterer

Marte Hallem aktuell med sin tredje plate:

Kjærlighet og samfunnsengasjement

Plata har ligget i covid-dvale i snart et år, men nå er hun endelig klar for å ut og spille konserter sammen med et seksmanns orkester.
– Jeg gleder meg noe helt vanvittig, og kan love ei plate som rommer alt fra metoo til den vanskelige kjærligheten, sier Hallem.

 Hun har skrevet kontrakt med plateselskapet Grammofon, og har ei turnéliste klar for juni måned som dekker store deler av Trøndelag: Verdal, Levanger, Stjørdal, Frøya, Inderøy, Rissa, Leksvik og Trondheim.

– Vi har forsøkt å booke konserter der jeg vet jeg har et nedslagsfelt fra før gjennom ulike konserter og kulturproduksjoner vi har gjort opp gjennom årene, og håper å se mange kjente fjes i salene rundt omkring!

 – Vis hvem som bestemmer!

På plata finnes flere låter fra de ulike teaterstykkene som Marte har skrevet manus og musikk til, i tillegg til hverdagsbetraktninger omkring alt fra krevende kjærlighet til engasjement omkring metoo-saken.
– Jeg føler det er viktig å lære jenter som vokser opp å sette tydelige grenser for seg selv. Vi damer må vise verden at det er vi som bestemmer over kroppene våre, ikke gutta. Låta «Faen itj feig» er vel en slags oppfordring til det, sier Hallem. Hun mener låtene på plata favner vidt både i tema og uttrykk, men at de gjennom innspillingen har fått en felles drakt som kler albumformatet.

– Jeg er vel ikke kjent for å lage de mest rocka låtene, men jeg lover at det finnes sanger på denne plata som man både kan trampe takten og danse til, samt roligere melodier som man kan sette seg ned og høre på i ro og mak, sier Marte.

Seks menn og én kvinne

11 låter har fått plass på hennes tredje album, som er innspilt i Stabburet Studio med Sverre Bjarne Inndal som produsent. Med seg på turneen får hun disse musikerne:

Sverre Bjarne Inndal på diverse gitarer

Ronni Garli på trommer og perkusjon

Jonas Christensen på bassgitar

Ove André Østgård på piano og kor
Per Arne Nessemo på gitar
Roar Øien på steelgitar og dobro