Turneteatret i Trøndelag - Instamamma

Billetter

Om arrangementet

En familiemusikal om #familielykke og en fasade som slår sprekker.

Instamamma befinner seg i en lykkeboble helt i toppen av influensersirkuset. Hun er perfekt, og omgir seg med en aura av glamour og sponset lykke. 
Famlien er viktige brikker for å skape det perfekte bildet og Instamamma må stadig rette på yngstejenta Sol for å få henne til å passe inn i det litt trange instagramkvadratet. 

Det er rigget for et aldri så lite oppgjør mellom influenseren og datteren når Sols ønsker kolliderer med Instamammas grandiose planer om en sponset beautybursdag. Sol drømmer nemlig om en 9-årsdag med langpannekake, flasketuten peker på og et kjæledyr i gave. En helt vanlig bursdag?! - et rusk i Instamammas velsmurte forretningsmaskineri. Det er overhodet ikke noe for Instamammas følgere, og dessuten, hvem gidder å sponse en helt vanlig bursdag.

Med et humoristisk skråblikk gir Instamamma både barn og voksne anledning til å harselere over influensernes medievirkelighet. Hvor perfekt er egentlig livet når kameraene slås av? Og hva er viktigst for Instamamma; Sol eller følgerne?

Brennhet aktualitet.

Fortellingen går rett inn i den pågående debatten om influenseres pågående eksponering av egne barn i sosiale medier. Og når 9 av 10 av våre barn mellom 9-18 år på sosiale medier angår problemstillingene oss alle. 

Av: Ida Høy

Regi: Ida Høy

Musikk: Thomas Bye

Scenografi og kostymedesign: Jenny Hilmo Teig 

Maskedesign: Jill Tonje Holter

Lysdesign: Simon Alvsvåg

Med:

Trine Flinder Haraldsen

Evy Kasseth Røsten

Ingunn Beate Strige Øyen

Andreas Kosckinski Kvisgaard

Tore B. Granås

Instamamma er utviklet i tett samarbeid med skuespillerensemblet ved Haugesund Teater 2022: Ane Skumsvoll, Henrik Bjelland, Thomas Bye og Mathilde Skarpsno

Sangtekster: Ane Skumsvoll

Instamamma hadde urpremier ved Haugesund Teater 12.02.22

Forestillingen er produsert av Turnèteatret i Trøndelag, etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS www.songbirdagency.no.