Konsert med Ine og Edvard Hoem "Alt vi har kjært"

Om arrangementet

Konsert med Ine og Edvard Hoem "Alt hva vi har kjært"

Konsert med Ine og Edvard Hoem:

Sterke tekster, vakre melodier

Onsdag 2. november kl. 19:30 kommer Ine og Edvard Hoem til Rissa kirke med konserten «Alt vi har kjært». Dette blir en konsertopplevelse av de sjeldne, der Ine på mesterlig vis synger farens tekster, mens Edvard Hoem leser fra sin siste diktsamling «Ute, langt der ute». I samspillet mellom far og datter går humor, alvor, musikk og tekst opp i en høyere enhet.

Ine Hoem har markert seg som vokalist og låtskriver i grenselandet mellom pop og jazz. Som soloartist har hun flere album bak seg.

Edvard Hoem er en av Norges mest anerkjente forfattere og dramatikere. Han har gitt ut i alt 21 romaner, sju skuespill og en rekke biografier og diktsamlinger. De siste årene har han hatt stor suksess med sin romanserie om utvandringen til USA og Canada, der han bruker stoff fra egen slekt.  

Albumet «Alt vi har kjært» kom i august 2021. Etter å ha vært på konsertturne høsten 2021, har Ine og Edvard Hoem sommeren 2022 framført «Alt vi har kjært» på flere festivaler, blant annet på Olavsfest.

Ine Hoem var gjest på Eides Språksjov 8. januar 2022. Du kan gjerne se dette programmet som en forberedelse til konserten! Programmet heter Juss og jazz, og innslaget med Ine Hoem kommer på slutten av programmet. Se https://tv.nrk.no/serie/eides-spraaksjov/2022.

Billetter til konserten kan kjøpes hos Kulco. Du kan også kjøpe billetter ved inngangen før konserten. Billettpris: kr 300