Henning Kvitnes trio

Om arrangementet

KulCo presenterer:

OBS: KONSERTEN ER FLYTTET. NY DATO I SMIA BLIR FREDAG 22. OKTOBER, ÅR 2021 - og konseptet endres til «HENNING KVITNES TRIO».

På grunn av dagens smittevernregler må denne konserten utsettes ytterligere, og da har dessverre ikke Trond Helge Johnsen anledning til å være med. Ny dato på Smia blir fredag 22.oktober 2021.


Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen, og ønsker alle hjertelig velkommen til Henning Kvitnes - konsert!
Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. Høsten 2019 gav han ut et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge
22. oktober 2021 kommer han til endelig til Smia, etter to utsatte konserter.


Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

16 års aldersgrense pga bevilling. Ungdom under 16 år må komme i følge med foresatte. Leksvik Idrettslag v/ skiavdelingen vil stå for salg i kantina, og åpner en time før konsertstart. Velkommen til en helaften i Smia!