Boklansering og forestilling med «Eventyret om kronprins Esse»

Om arrangementet

Boklansering og forestilling med «Eventyret om kronprins Esse»

Velkommen til en uforglemmelig reise inn i eventyret om Kronprins Esse! Eventyret handler om Kronprins Steinar som drømmer om å bli prinsesse.  På denne lanseringsturneen kan du bli den første til å få barneboka med fantastiske tegninger av Alice Sturt! Med en plassering mellom musikk og litteratur vil Eventyret om Kronprins Esse favne flere målgrupper og sprer budskapet om identitetssøking blant barn. 
 
Esse drømmer om å bli en kronprinsesse, han elsker å danse i skogen og kysse frosker med bestevenninnen sin. For det er jo sånt prinsesser gjør. Fortellingen er skrevet og presenteres av Rasmus Rohde, kjent fra Rasmus og Verdens Beste Band og rammes inn av Alpaca Ensemble gjennom livlig spesialskrevet musikk av Bjørn Marius Hegge. 
 
Hørespillet tar for seg et dagsaktuelt tema om det å føle seg til freds i rollen man har i hverdagen, og hvordan det å finne ut hvem man er ikke alltid er like lett. Musikken skildrer Esses indre tanker og åpner for lytterens egen refleksjon rundt egen identitet. «Eventyret om Kronprins Esse» anbefales for hele familien, og er en morsom, spennende musikalsk fortelling om en kul guttunge som lurer på hvem han er.
 
Tekst og forteller: Rasmus Rohde
Musikk Bjørn Marius Hegge
 
Alpaca Ensemble: 
dirigent: Rik De Geyter
Fiolin: Sigrid Elisabeth Stang
Cello: Marianne Baudouin Lie
Kontrabass: Róbert Gyuryán
klarinett: Stig Førde Aarskog
fagott: Sarah Warner Vik
Trombone: Ole Jørgen Melhus
Trompet: Hans Petter Stangnes
Perkusjon: Even Hembre
Piano: Else Bø