Koronavirus - informasjon til berørte billettkjøpere

12.03.20: Regjeringen har nå kommet med pålegg om at ingen arrangement skal gjennomføres i perioden 12. - 26. mars i forbindelse med smitteverntiltak mot koronoaviruset. Dette betyr at Force Majeure inntreffer.

Flere av våre egne arrangementer og eksterne arrangementer som vi er involverte i er nå berørt av smitteverntiltak mot koronaviruset.

Informasjon og oppdateringer om endringer gis fortløpende direkte per e-post til alle som har kjøpt billetter via nett til et eller flere av disse arrangementene. Informasjon vil også publiseres fortløpende på vår nettside, facebookside og i nyhetsbrev. De som har kjøpt billetter fysisk fra et av våre utsalgssteder oppfordres til å følge med i sistnevnte kanaler.

Ved arrangementer berørt av pålegget fra regjeringen, og Force Majeure, vil billetter ikke bli refundert. Se her for mer informasjon og begrepsforklaring under punktet "refundering av billetter". Vi ber om forståelse for dette i en svært krevende situasjon for arrangørbransjen- og samfunnet generelt.

Med det sagt, så vil vi påpeke at vi ved å være føre var har greid å fått flyttet de største arrangementene til høsten, slik at de fleste billettkjøpere vil kunne få benyttet sine billetter ved en senere anledning. Hva som skjer videre ifht statlige pålegg er uvisst, men vi vil gjøre vårt ytterste for å holde dere oppdaterte rundt situasjonen, og planlagte arrangementer fremover.

Vi håper på forståelse for dette! Ta vare på hverandre!

Mvh
Tom Modell Alte
Daglig leder

Magnus Galguften
Teknisk ansvarlig

---

Eventuelle spørsmål rettes til: post@kulco.no
Vi kan også nås på vakttelefon: 908 60 696 (ikke sms).

Oppdatert informasjon gis som nevnt per e-post, og legges også fortløpende ut på: www.kulco.no og www.facebook.com/kulturcompagniet

Publisert
30. oktober 2020
Skrevet av
ADMIN Kulturcompagniet