KORissa, Corlex & KulCo presenterer: "Søng!"

- en grenseløs konsert med Corlex og KORissa

Indre Fosen kommune er i gang, og dette må understrekes med sang! Nå skal kulturen blomstre på tvers av gamle grenser, og derfor møtes Corlex og KORissa i et grenseløst samarbeid med variert musikalsk innhold.

Vi har tatt med både nytt og gammelt, «trøkk» og flyt, humor og alvor - og vil gi publikum en time med mange ulike uttrykk og stemninger. Humoristisk ledet av Pål Hasselvold skal korene finne veien inn i et nytt fellesskap, der nye klanger, rytmer og harmonier kan dannes!

I bandhjørnet sitter våre dyktige musikere Stig Ove Sletten (piano/synth), Mikael Hansen (trommer) og Kristoffer Finnanger Lysgård (gitar), som sjonglerer instrumentene stødig og lekent både i rock, pop, vise og musikal-musikk.

Kan to kor bli ett? Kan leksværinger og rissværinger møtes i samstemte harmonier og taktfaste rytmer? Det finner du ut i Vanvikan samfunnshus, 17. og 18.mars 2018!

Dørene åpner én time før konsertstart (kl. 16.00 / 18.00). Forestillingen kjøres uten pause, men det er salg av kaker og kaffe i forkant av forestilling (v/Rissa og Leksvik Seniordans).

 

Billettpriser forhåndssalg:

Voksen: 225 kr

Barn: 100 kr

Familie: 500 kr

Billettpriser i døra:

Voksen: 275 kr

Barn: 150 kr

Familie: 600 kr

(Foto KORissa: Elise M. Reksen - Corlex: Kaja M.B.S. Løvdal)

 

 

Billetter til "Søng!"

  1. Lør 17. mar kl 17:00 225/100 kr   Vanvikan samfunnshus Konsert Les mer Kjøp
  2. Søn 18. mar kl 19:00 225/100 kr   Vanvikan samfunnshus Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_