Billettinformasjon

GENERELL BILLETTINFORMASJON

Kjøpte billetter refunderes ikke.
Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir.

Billettavgift:
Billettavgiften er inkludert i oppgitt billettpris i programoversikten.

Rullestolbruker:
Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Billetter til disse plassene må kjøpes over disk i biblioteket på Åsly skole. Dersom dette byr på utfordringer, eller ved spesielle behov, ber vi om at det tas kontakt med KulturCompagniet.

Hørselshemmede:
Bojersalen er utstyrt med teleslynge. Høreapparatet settes i Teleslyngemodus. 

Ledsager:
Hvis du har gyldig ledsagerbevis, tilbyr vi fribillett til din ledsager. Ledsagerbevis må fremvises ved kjøp av billetter. Disse billettene kan kun kjøpes over disk i biblioteket på Åsly skole.

Student, barn- og honnørbilletter:
Prisene vil være tilgjengelig på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene, også på nett. Gyldig dokumentasjon MÅ fremvises ved billettkontroll.

Barnebilletter (under 16 år) vil også være tilgjengelig for salg på nett dersom rabatten tilbys. Barn under 1 år trenger ikke kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en foresatt/voksen.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett pr. person til honnørpris på forestillinger der honnørrabatt tilbys. Honnørrabatt vil alltid være tilgjengelig på nett dersom rabatten tilbys. Gyldig dokumentasjon MÅ fremvises ved billettkontroll.

Gruppe:
Vi tilbyr grupperabatt på enkelte av våre forestillinger. Disse rabattene tilbys også på nett.

Slik henter du ut billetten din:
Du kan skrive ut billettene hjemme hvis du kjøper på nett. Har du reservert billetter må du hente og betale dem innen hentefristen i bibioteket på Åsly skole. Kjøper du billett gjennom eBillett trenger du ikke å skrive ut billett, men viser frem en gyldig QR-kode fra mobil eller nettbrett ved innslipp.

Refundering av billetter:
Vi refunderer ikke billetter, men gjør unntak hvis vi må avlyse eller endre dato på forestillingen. Vi kontakter deg så raskt vi kan hvis vi får en avlysning, og prøver å foreta refunderingen eller bytte til ny dato så smidig som mulig. Ved rolleendring, forsinkelse eller tekniske feil refunderes ikke billettene. Hvis du ikke har registrert deg med navn og nummer når du kjøpte billett får vi ikke tak i deg, og anbefaler derfor å følge med på våre nettsider.

_
_
_